Dj worden

Wat verwachten wij van jouw:
Heldere radio stem. Gezelligheid op de radio mag, maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens de uitzending. Een gezellige DJ met team spirit die het ook echt leuk vindt om een programma te maken. Beschouw elk mede radio station als je collega en niet als concurrent.


                                Wat heb je minimaal nodig:

1.Betrouwbare PC.
2.Microfoon.
3.Mengtafel (zou mooi zijn).
4.DJ Programma.
5.Voldoende muziek in goede kwaliteit.(minimaal 128Kbps)
6.Stabiele internet verbinding.
7.Genoeg Spraakstof en/of Humor.

Zie je het nog helemaal zitten om DJ te worden. Neem dan even contact met ons op. Vertel in het kort wat jouw ervaring is en op welke dag jij zou willen gaan draaien(kunt u kijken bij programmering wat vrij is(rood gekleurde is vrij). Als we jouw motivatie goed vinden willen we eerst een Test uitzending op de teststream. We zullen dan gaan beoordelen of je DJ kan worden bij ons. Als je aan de boven genoemde eisen voldoet. Dan mag dat geen probleem zijn.
 
                            Wat moet je verder nog weten:
 

DJ worden bij radio-deduivels is op vrijwillige basis. Wij kunnen niets vergoeden als iets defect gaat aan je apparatuur.
Radio-deduivels heeft/houd het recht om jouw per direct uit het team te zetten mocht je onze regels niet na leven.
Wij hanteren een maandelijkse bijdrage van 12,50 euro per dj, voor koppels is dit 17,50 euro. De betaling dient voor de 1e van elke maand op rekening: NL07INGB0662926994 tnv djth hagenaars te zijn bijgeschreven onder vermelding van naam en de betreffende maand. Restitutie is niet mogelijk.

Heeft u na het lezen van de voorwaarden nog zo iets van ja
ik wil DJ worden bij radio-deduivels, neem dan even contact op met:

 
Speedy
radio-deduivels@hotmail.com
klik op de mail om een mail te verzenden.
Of neem even via de chat contact op met Speedy, Geja of Issy.